Ο Σύλλογος Ναυπηγών και Ναυτικών Μηχανολόγων Μηχανικών σας προσκαλεί στην επερχόμενη εκδήλωση: “Ship Visit at Thomson Spirit” κατά την διάρκεια της παραμονής του πλοίου στο Λιμάνι της Λεμεσού την Τρίτη 21 Μαρτίου 2017 στις 18:00

Η εκδήλωση αυτή διοργανώνεται με την συνεργασία του YoungShip Cyprus, του Mar.In.E.M, του Συνδέσμου Αξιωματικών Εμπορικού Ναυτικού και της Celestyal Cruises.

Κατά την διάρκεια της εκδήλωσης θα πραγματοποιηθούν παρουσιάσεις στο χώρο του Cinema καθώς και ξενάγηση στους χώρους της γέφυρας του πλοίου από το πλήρωμα. Ομιλητές στην εκδήλωση θα είναι ο κ. Ανδρέας Χρυσοστόμου και μέλη από τους εταίρους του Ευρωπαϊκού Έργου Lynceus2market.

Η συμμετοχή σας στην εκδήλωση είναι δωρεάν, παρόλα αυτά η εγγραφή σας είναι υποχρεωτική μέχρι την Παρασκευή 17 Μαρτίου 2017 για σκοπούς ασφαλείας. Σας ενημερώνουμε ότι ο Αριθμός Ταυτότητας σας είναι υποχρεωτικός κατά την διάρκεια της εγγραφής. 

Η εγγραφή γίνεται ηλεκτρονικά στον ακόλουθο σύνδεσμο: ΕΔΩ!!!

Περεταίρω πληροφορίες θα ακολουθήσουν στα άτομα που θα δηλώσουν συμμετοχή στην εκδήλωση. Η επίδειξη της αστυνομικής σας ταυτότητας θα είναι απαραίτητη, ούτως ώστε να σας επιτραπεί η είσοδος στο λιμάνι και στο πλοίο.